Piiasta sanottua

"Perustellut päätökset ja taustoihin perehtyvä periaatteen ihminen. Sellaisena minä olen oppinut Piian tuntemaan ja arvostan näitä piirteitä hänessä. Voin suositella!" 
Heli Paasio, kansanedustajana 1999-2015


"Piia Elo on aktiivinen, osaava ja rohkea kunnallispoliitikko. Olen seurannut hänen toimintaansa jo nuoresta koululaisesta alkaen. Viime vuodet hän on vaikuttanut erittäin vaativassa tehtävässä, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtajana. Tämä on toiseksi tärkein poliittinen tehtävä Varsinais-Suomessa (Turun kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävän jälkeen). Sairaanhoitopiirin palveluksessa on yli 7000 työntekijää, joista suuri osa on oman alansa huippuammattilaisia. "Piian kaudella" TYKSiä ja muuta sairaanhoitopiiriä on johdettu jämäkästi ja menestyksellisesti. Myös Turun kaupunginvaltuustossa Piia on toiminut aktiivisesti. Lapsiperheen äitinä hän tuntee arjen haasteet."
Aki Linden, HUSin toimitusjohtaja


”Piialla tuntuu olevan loputtomasti energiaa ja aatteen paloa, tietoa ja taitoa sekä kykyä keskustella ja kuunnella."

Mari-Elina Koivusalo, kaupunginvaltuutettu


"Tein Piian kanssa työtä valtuustossa yhtä aikaa yhden vaalikauden. Piia oli aina hyvin valmistautunut kokouksiin, hän oli perehtynyt kaikkiin asioihin kaavoituksesta sosiaali- ja terveyshuoltoon. Piia ottaa asioihin kantaa ja ilmaisee mielipiteensä selkeästi ja rohkeasti.
Sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtajana hän on näyttänyt kykynsä ja voimansa suuren organisaation vetäjänä."
Leena Koikkalainen, ex-kaupunginvaltuutettu

 

”Piia hoitaa raskasta pestiä pienten lasten äitinä ja useiden ammattikoululaisten olosuhteista vastaavana palvelupäällikkönä ja samalla vetää SDP:n valtuustoryhmää, mikä on aikamoinen sukupolvien sulatusuuni ja räiskyvä papupata. Piian hersyvä nauru saa hyvälle tuulelle ja into tarttuu.”

Petja Raaska, Turun SDP:n toiminnanjohtaja

Ei kommentteja: