torstaina, tammikuuta 29, 2009

Kohti avoimuutta

Turkulaista ylipäänsä ja turkulaista sosialidemokraattista päätöksentekoa pitää saada avoimemmaksi. Kunnallispolitiikka vaikuttaa usein taustatietojen puuttuessa kaukaiselta herrojen ja narrien vallanhimoiselta taistelulta, eikä suinkaan yhteisten asioiden edistämiseltä.

Kaikki kunnallispolitiikkaan lähteneet ovat tavallisia ihmisiä, jotka ovat mukana edistääkseen turkulaisten asioita. Kukaan meistä ei tee tätä ilkeyttään ja toivon, että harva vallanhimostakaan.

Itse tulen tekemään sosialidemokraattista politiikkaa ja yritän olla herkkänä kuntalaisten mielipiteille. Tuuliviirinä en voi toimia ja paljon joutunen tekemään ikäviäkin päätöksiä näin taantuman portailla, mutta yritän kuitenkin aina nähdä kokonaistilanteen ja toimia siten, että rakas kotikaupunkini pystyisi edelleen turvaamaan asukkaidensa palvelut ja olemaan tasapuolinen kaikille.

Ikäviä päätöksiä tulee, mutta ehkä pystyn tämän blogin kautta hieman avaamaan niitä ja niiden perusteita. Aina ei voi voittaa, mutta parhaani lupaan yrittää ja kettuillakseni en tätä tee, vaikka moni tuntuu niin kunnallispoliitikot näkevänkin.

Toivon myös turkulaisten ottavan minuun yhteyttä, sillä asioiden paljouden takia kaikki asiat eivät aivan koko mittakaavassaan pelkkien esityslistojen avulla aukea ja joskus saattaa mennä jokin näkökulma tämän takia ohi. Ihmisiä tässä kuitenkin ollaan ja tätä tehdään muiden toimien ohessa, tällä hetkellä muut toimet pyörivät itsellä pienen vauvan ympärillä, joten sähköposti on parhain tapa saada kiinni. Toki yritän puhelimeenkin vastata.

Toivottavasti tästä blogista on edelleen iloa ja hyötyä edes jollekin. Ainakin itselleni päiväkirjatyyppisesti.

Ei kommentteja: