maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Kiitos!

Kiitän äänestäjiäni ja tukijoitani! Autoitte minua saamaan Eloa valtuustoon seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Pyrin olemaan luottamuksenne arvoinen ja kuulen mielelläni kehittämisehdotuksia ja kommentteja tästä ihanasta kotikaupungistamme.

Minuun voi ottaa aina yhteyttä, on kyse sitten yksittäisen päätöksen yksityiskohdasta tai muuten puuttesta kotikaupungissamme. Koskaan asia ei ole liian pieni. Olen nyt jo oppinut, että kaikesta ei voi kaikkea tietää, eikä kaikkia näkökulmia ehdi millään ottaa selville. Siihen tarvitsen kaupunkilaisia, niitä, jotka asiat tuntevat, Sinua. En halunnut valtuustoon itsekkyydestä, julkisuuden tai glorian takia vaan halusta parantaa turkulaisten elämää.

Ollaan yhteydessä ja ponnistellaan paremman Turun puolesta! Parhaiten yhteyden saa laittamalla sähköpostia osoitteeseen piia.elo@turku.fi tai vaikka vetämällä hihasta kadulla.

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Onneksi olkoon! Toivottavasti jaksat pitää pintasi siellä vanhojen päättäjien keskellä. Kyllä nyt on korkea aika saada Turussakin uudet tuulet puhaltamaan. Voimia loppuraskauteen ja aurinkoista syksyn jatkoa!


Riikka Söderlund

Miia kirjoitti...

Vitsi mä olen niin iloinen sun läpimenosta! Teidän naisten täytyy alkaa punoa suunnitelmia, joilla puolueen ukkovalta saadaan kumoon.

Nimetön kirjoitti...

Mä VIHAAN kommettia VETÄÄ HIHASTA kadulla tai käytävällä tai missä vaan... plaaaaah! Olen hyvin pettynyt, että tärkeässä asemassa oleva päättäjä käyttää tuota sanontaa! Onnea joka tapauksessa, tosi hieno juttu!! Ja onnea myös vielä pieneen odotteluun ja erityisesti kaikkeen sen jälkeen!

Taru

Anu kirjoitti...

Toivottavasti jaksat päivittää blogia myös sen jälkeen, kun valtuustotyö pääsee tosissaan käyntiin. Minua ainakin kiinnostaisi lukea, miltä valtuutetun homma oikeasti tuntuu.