sunnuntaina, elokuuta 17, 2008

Syksyä päin

No niin, sain vähän päivitettyä taas tätä blogia. Ja päätin hieman muuttaa tuota ulkomuotoakin, vaihtelu virkistäköön tänne kirjoitteluakin...

Laitoin tuohon riviin kaikki kesän aikana kirjoittamani mielipidekirjoitukset. Eipä niitä paljon ole ollut, mutta en nyt sentään ihan toimettomana ole ollut, vaikka kesän melko lailla olen lomailulle pyhittänytkin.

Nyt on kuitenkin syksyn ensimmäinen valuvakin eli valtuustoryhmän työvaliokunta jo ollut ja toinen on tiedossa tänään, joten pakko kai se on uskoa, että kesä on ohi. Blääh.

Ja kunnallisvaalitkin lähestyvät yllättävän nopeaa. Huh hu. Työt pitävät kiireisenä, mutta jotain pitäisi kehittää myös sen eteen, että valtuustopaikka saavutettaisiin. Kova homma. Onneksi jään lomalle paria viikkoa ennen vaaleja niin ehdin vähän paremmin panostaa.

Tosin silloin saattaa jo olla tuo vaalityö aika tuskaista, varsinkin jos tämä keskivartalo jatkaa paisumista tähän tahtiin. Onneksi tuon turvotuksen pitäisi laskea reilusti tuossa marraskuun loppupuolella, jolloin sitten alkavatkin ihan uudet haasteet meidän perheessä.

Siis syksyä päin!

Ei kommentteja: