maanantaina, kesäkuuta 02, 2008

Kesää odotellessa

No niin. Paljon on jälleen vettä virrannut Aurajoessa, ja kesäkin on siinä ohessa päässyt yllättämään.

Tärkeitäkin asioita on tapahtunut. Ensinnäkin, pärjäsin mielestäni erittäin hyvin puolueen jäsenäänestyksessä. Pääsin sijalle kymmenen kunnallisvaaliehdokkaista äänestettäessä. Sinänsä meni kivasti, että olin ensimmäinen ei-kansanedustaja, ei-puolueaktiivi ja ei-valtuutettu. Nyt pitäisi vain potkaista kampanjasuunnittelu käyntiin. Vielä olen ollut hieman jäässä. No, kesäpiknikillä lienee hyvä hetki suunnitella suuria.

Siitä olen kuitenkin varma, että haluan edelleen tehdä kovasti töitä tämän ihanan kaupungin eteen. Toivottavasti saan sille työlle tukea. Tänään kävelin työpaikalta Vanhalta Suurtorilta gerberameren ohi Aurajoen rantaa auringonpaisteessa, enkä olisi voinut olla ylpeämpi turkulainen. Suuria ideoita ja toisaalta kohtuullisuutta tarvitaan, jotta kaupungista voi olla ylpeä vastakin.

Kevät on mennyt kiireesti töissä. Olen tehnyt kulttuurityötä ja yllättänyt itsenikin löytämällä kulttuuri-intoilijan sisältäni. Luulin aina olevani enemmän arjen käytännöllisyyteen panostava, jolle mielihyvää tuottivat eläinten kanssa touhuaminen ja vaikka massatuotetut elokuvat. Työni kautta olen kuitenkin innostunut muustakin.

Jätin viikonloppuna töitten puolesta hakemuksen 2011-säätiölle. Suuret ideat saivat siivet ja nyt toivotaan, että noiden siipien kasvattamiseen saadaan hieman taloudellistakin tukea. Saas nähdä. Kevään aikana olen ollut järjestämässä ja suunnittelemassa muitakin kulttuuritapahtumia ja nauttinut täysillä. Näin sitä ihminen muuttuu ja innostuu uusista asioista.

Olen tässä ollut kevään mittaan suunnittelemassa myös muita kulttuuriasioita Turkuun eli musiikki- ja kongressitaloa. Siitä lienee riittävästi jo kirjoiteltukin. Suunnitellaan, toimitaan työryhmänä, päätetään ja ei päätetä. No, tiedotusvälineet ovat ihmeellinen asia ja tiedottaminen ei vain tunnu kaikilta sujuvan. Kuka siis teki mitä ja päätti mistä? En palaa tähän enempää, riittävästi siitä löytynee Turun Sanomien arkistoista.

Myös muita suuria asioita on tänä keväänä tapahtunut, mutta niihin palattaneen tarkemmin syksymmällä. Elämä tuo mukanaan yllätyksiä.

Ei kommentteja: