maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Tie perille

Kävin äsken läpi hakusanoja, joilla blogiini on löydetty. Ihmeellinen tuo google.

Olen jo aiemmin huomannut, että useimmiten sivuilleni löytää etsimällä lumikkia ja seitsemää kääpiötä. No, olenhan kirjoittanut kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta Turun seudulla viitaten tuttuun satuun. Toivottavasti ei ole moni lapsi pettynyt.

Sivuilleni löytää toki myös hakemalla elonmerkkejä tai vaikka nimeäni. Mutta myös jos haluaa tietää kunta- ja palvelurakenteesta tai Paras-hankkeesta.

Mielenkiintoiseksi on kuitenkin käynyt vasta viime aikoina kun sivuni löytyy ykköshittinä etsittäessä Rauman pölynimurikauppiaita. Enpä osaa antaa puhelinnumeroa tai osoitetta, mutta olenpahan kirjoittanut heistäkin jotain, yhdessä tai erikseen.

Myös hakusanalla "pökäleet" päätyy lukemaan elonmerkkejä. Kuka on hakenut pökäleitä? Miksi? Ja onkohan ollut tyytyväinen, kun pääsi lukemaan niistä tästä blogista. Löytyiköhän vastauksia?

Miten aiemmin löysimme mitään, miten tulimme toimeen ilman tätä tiedon tulvaa? Ja tiesikö kukaan mistään mitään? Eipä tuolloin olisi kukaan yhdistänyt minua raumalaisiin pölynimurikauppiaihin tai pökäleisiin. Vai olisiko? Ja onko se tarpeen edelleenkään?

3 kommenttia:

Reissurääpäle kirjoitti...

Heh

Kiitoksia erittäin kiintoisasta blogikommentista. Lukiessani sen tulin iloiseksi siitä, että ehkä sittenkään kaikki asiat eivät ole aina samanlaisia.

T:Janne

Piia Elo kirjoitti...

No hyvä että ilahdutti päivää. Ja hienoa, että myös sinä löysit perille.

Ja oli kotonakin yllätys tuo teidän blogi. Näin ne reititykset löytyvät.

Eikä kaikki todellakaan ole aina niin kuin aluksi luulee tai ensisilmäyksellä näyttää.

Reissurääpäle kirjoitti...

Monesti vain valitettavasti käy niin, että ensivaikutelmien perusteella tehdään turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Ja valitettavasti myös usein haetaan subjektiivisia tulkintoja siitä, mitä ihmiset sanovat eikä oikeasti kuunnella mitä asiaa muilla on.

T:janne