tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Mielikuvia ja nimiä

Kylän opettajakin soitteli...
Eikö näin aina aloita erään lehden eräs kolumnisti? No, näin kävi joka tapauksessa minulle. Opettajan asia vain oli kovin erikoinen. Kyseli, että tiedänkö poliitikkojen lempi- /pilkkanimiä. Pisti miettimään. Ainahan noita viljellään, kun tutussa porukassa kerrotaan juttuja, mutta mikään niistä ei taida olla oikein todellinen.

Yhdestä kerrotaan juttuja kultaketjujen ja rintakarvojen mukaan, yhdestä, joka ottaa päiväunia kokousten kesken ja on ensimmäisenä paikalla kun ruokaa tarjotaan. Yksi on porukan Il Corleoni, yksi 70-luvun aikuisviihdetähti, mutta nämä on näitä, juttuja. Kunnollisia julkisia nimityksiä ei tullut mieleen.

Kysymys kyllä herätti siinä mielessä, että jos minusta, näin ehdokkuuden kautta, tulee julkista riistaa niin varmasti tulen myös saamaan liikanimiä, tai ehkä olen jo saanut. Tulenko koskaan tietämään näitä? Entä haluanko edes tietää? Entä pitäisikö nimistä loukkaantua vai olla vain tyytyväinen, että on liikuttanut jotakuta niin paljon, että hän on halunnut jopa antaa minulle kannuksen?

Kampanjan graafinen ilme alkaa olla valmis. Sekin saattaa herättää ajatuksia. Tai näin ainakin toivottavasti. Ehkä se tulee julkiseksi jo tänä iltana nettisivuillani eli www.piiaelo.net
Kommentoikaa ihmeessä. Blogin kirjoittelukin on vähän jäänyt, kun on pitänyt tuota kampanjaa suunnitella. Aikaa on vielä, mutta pyörän pitää pyöriä, jotta tulos olisi toivotunlainen eli eduskuntaan saadaan eloa ;).

Niin ja jos noita nimityksiä tulee jollekulle mieleen niin kertokaa myös minulle! Välitän sitten edelleen ne kylän opettajalle. Tai tiedä vaikka hänkin palstaa lukisi...

Ei kommentteja: