keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Loman jälkeen

Elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma on nyt takana. Oli kyllä hienoa lomailla. Hienointa lomassa oli oma elämä. Oli mahtavaa olla vain ystävien kanssa, unohtaa sanomalehdet, mielipidekirjoitukset ja politiikka.

Elämä ystävien kanssa on siitä lokoisaa, että asioista saa olla eri mieltä, mutta niistä asioista ei tarvitse keskustella, ei tarvitse väitellä siitä, pitäisikö perintöveroa nostaa vai poistaa kokonaan. Keskustella voi mieluummin siitä, minkä makuinen siideri on paras ja kuka on mennyt kihloihin, kuka on raskaana ja kuka ollut treffeillä kenenkin kanssa. Parasta siinä, että kolmekymppiä lähestyy on, että saa elää niin monia elämänvaiheita. Toisille tulee ensimmäinen, toisille toinen lapsi, joiden kasvua on hauska seurata. Toiset suunnittelevat häitä ja toiset elävät vielä sitä autuasta rilluttelua. Ja kaiken tämän saa myös ystävänä kokea.

Reissu Kreikkaan oli mahtava. Turkoosi meri, valkoisena hohtavat hiekkarannat, porottava aurinko ja oma rakas. Enempää ei voi lomalta toivoa.

Loppuloma menikin sitten suomalaisissa riennoissa, Ruisrock, DbtL, mökki, mökkibileet, jokilaivat ja takapiha. Nyt onkin sitten uutta tarmoa lähteä syksyn koitoksiin. Ensin jäsenäänestys ja jos siinä hyvin käy niin eduskuntavaalit. Huh. Tarmoa tarvitaankin.

Pölinät täältä jatkuvat, kunhan saan vähän hommiakin tehtyä.