keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Jalkapalloa

Jos kerran Suomi voi voittaa Euroviisut ja Turusta tulee kulttuuripääkaupunki niin kaippa se sitten on mahdollista, että myös minä kiinnostun jalkapallosta.

Myönnän, että minulla on syyni, ehkä hieman naiselliset, mutta katsoin eilen jalkapalloa. Ja olen aivan vakuuttunut, että Ruotsi voittaa maailmanmestaruuden! Ruotsalaisten peli NÄYTTÄÄ siltä, että sitä on pakko tulla vielä monta peliä tai kisoissa ei ole mitään järkeä. Sitä paitsi, on muitakin syitä, ruotsalaisten hermot ja itsetunto ovat maailman parhaat. Niillä pääsee täpärissä tilanteissa pitkälle. Kuten me suomalaiset olemme monta kertaa saaneet huomata...

Eilinen peli oli jännä, eikä vähiten siksi, että sitä oli ilo katsella. Niin ja ehkä jännyyttä lisäsi se, että mies on vannoutunut Englannin kannattaja. Englannin peliä ei vain ole niin kiva katsella. Ja on aina mahtavaa olla eri mieltä kuin mies tällaisissa tärkeissä kysymyksissä.

Ehkä jalkapallo ei olekaan niin paha. Ja ehkä, huom. ehkä, voin antaa mieheni katsoa jonkin pelin myös Kreikassa...

1 kommentti:

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Luin tekstisi vasta nyt. Analyysisi ei aivan osunut kohdalleen;) Ruotsi ei omasta mielestäni oikein missään vaiheessa saanut "konetta käyntiin". Varaa paljon parempaan oli.

Go France!!