maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

Tärkeitä asioita

Olin viikonloppuna ystävieni kanssa syömässä. Syöminen kuuluu elimellisenä osana tuohon ystäväjoukkoon ja sen tapaamisiin. Ei ole istujaista, ei kahvia, ei saunailtaa, ilman herkkuja. Ilman kymmeniä herkkuja. Joskus on joku jopa epäillyt meidän liioittelevan, mutta tietämättömiä ovat, raukat.

Ruoka, loistava seura ja pari lasia viiniä sai aikaan sen, että vaaliteesit valmistuivat, ystävieni suosiollisella avustuksella, tietysti. Ja luonnollisesti aiheet koskevat herkkuja. Vaalivoitto varmistetaan seuraavilla ydinteemoilla:

1.) Kookoshiutaleet pitää kieltää!!

Niiden tuonti EU-alueelle on kiellettävä. Kaikki kookoshiutaleita sisältävät herkkukakkuohjeet pitää polttaa, samoin kuin keittokirjat, joissa rohkaistaan käyttämään kookoshiutaleita. Vähintään sakoilla on rangaistava niitä, jotka hiutaleita käyttävät. Roviokaan ei kuitenkaan olisi pois suljettu.

Erityisen kovan rangaistuksen ansaitsevat ne, jotka pilaavat jumalaiset mokkapalat kookoshiutaleilla. Mokkapalat ovat kakkujen täydellistymiä, mutta kenen päähän on voinut pälkähtää pilata ne kookoshiutaleilla???

Pakotteet koskevat siis kuitenkin vain kookoshiutaleita, ei kookosmaitoa, joka on erinomaista curryn kanssa.

2.) Tölkkikirsikoiden valmistus lopetettava

Nuo ällöttävän makeat, sokeriset limanuljakkaat, joista kukaan ei voi pitää, on hävitettävä. Säilykekirsikat ovat tuoreiden herkkukirsikoiden, noiden kesäisten namipalojen, irvikuva, eikä niitä siten voi edes kirsikoiksi kutsua. Saati, että niitä tulisi koskaan, milloinkaan, under any circumstances, tarjota kenellekään. Niiden valmistus on lakkautettava, jotta niitä ei enää eksy pilaamaan kenenkään herkkuhetkiä.


Kuten huomaatte, ilta oli antoisa. On tärkeää kuunnella ystäviään ja tarttua sitä kautta tärkeisiin asioihin, asioihin, joilla on merkitystä.

Loppuun vielä todettakoon, että illan kruunasi appelsiini-valkosuklaatryffeli, joka oli kieritelty kookoshiutaleissa... Eipä tienneet ravintoloitsijat rikkomuksensa suuruutta.


1 kommentti:

Hanna Isbom kirjoitti...

Onnistuin jouluna pilaamaan kuivakakun, koska käytin ihan vähän kookoshiutaleita, kun ohje niin sanoi. Ois pitäny vaan luottaa muistiin, että se maistuu vaikka sitä ois miten vähän. Yöks. Sitä ei syönyt kukaan. Kookoshiutaleet voisi yhtä hyvin korvata muovisilpulla. Tosin sekin varmaan maistuu paremmalta.